praktisch

Media

Hier enkele van de publicaties in kranten, magazines of blogs :

https://www.elle.com/nl/eten/elle-eten-hotspots/a25557264/restaurants-gent/

https://hipsteadresjes.gent/nieuw/50-fifty/

https://weekend.knack.be/lifestyle/culinair/zeven-culinaire-adresjes-in-gent-om-dit-najaar-eens-uit-te-proberen/

https://www.mapofjoy.nl/eten-en-drinken-in-gent/

https://www.demorgen.be/nieuws/bangelijk-lekker-zonder-schuldgevoel-dit-zijn-de-favoriete-duurzame-eetplekjes-van-de-morgen-lezers~ba9f4ab4/

Bereikbaarheid
Parking Vrijdagmarkt (3′ wandelen).
Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Dichtstbijzijnde haltes: Gent Ottogracht (2′), Gent Sint-Jacbobs (3′), Gent Sluizeken (4′) & Gent Gravensteen (7′ wandelen)

Betaalwijze
Cash, Bancontact, MasterCard, Visa, Payconiq, Vpay

Wij hanteren de methode 1 tafel 1 rekening en enkel afrekenen op de avond zelf.

Allergieën en intoleranties
Gelieve eventuele allergieën en intoleranties op voorhand door te geven zodat wij hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden en de nodige voorbereiding kunnen treffen. Mochten deze te ingrijpend zijn voor de keuken behouden wij ons het recht uw reservatie te weigeren.

Groepen
Voor groepen groter dan 10 personen mag u contact opnemen via telefoon of mail. De maximale bezetting aan 1 tafel is 16 personen. De maximum capaciteit van het restaurant is 28 personen. Voor groepen vanaf 18 personen kan u vragen om het restaurant in zijn totaliteit te reserveren (dit kan echter niet op zaterdagavond). Wij vragen de avond zelf af te rekenen in het restaurant.

Toegankelijkheid
Het restaurant is toegankelijk voor rolstoelen (geen drempel, deuropening 81 cm). Enkel de toiletten (3 treden) en de 2 grote tafels (1 trede van 10 cm) bevinden zich op een verhoog. Gelieve dit bij reservering te melden, zodat wij je een mooie plaats kunnen aanbieden.

Cadeaubon

Druk op ‘lees verder’ en bestel uw cadeaubon. Vanaf heden dragen wij de transactiekosten van de cadeaubon zodat u enkel het bedrag betaald dat u als geschenk wil geven.