menu

Woensdag en donderdag: 3 en 4 gangen

Vrijdag en Zaterdag: 4 en 5 gangen

Zaterdagmiddag: 3 gangen( vanaf 8/2/2025 zullen wij niet langer open zijn op zaterdagmiddag)

Menu Wit/Rood

Zalmforel/ zeekraal/ zuring/ groene kruiden/ rode bietensap/ zure room

Vis vd dag/ groene asperge/ daslook/ chorizo olie/ bosui *

Krokant gebakken buikspek/ bloemkool/ sjalot/ Gentse pickles**

Mechelse Koekoek/ shiitake/ spitskool/ zwarte look/ aardappel

Panna cotta/ pompelmoes/ vanille/ rozemarijn

Menu 3 gangen/ Menu 4 gangen*/ Menu 5 gangen**: 45/58/69 euro pp

Menu Groen

Bieten zoet zuur/ zure room

AA Asperges/ ei/ peterseliecrumble/ gemarineerde sjalot*

Artisjok/ oranje linzen/ groene kruiden/ bouillon/ harissa **

Knolselder / aardappel espuma/ dragon/ chips wortelgroenten

Panna cotta/ pompelmoes/ vanille/ rozemarijn

Menu 3 gangen/ Menu 4 gangen*/ Menu 5 gangen**: 40/53/64 euro pp

4 Kazen ipv dessert 9 euro

4 kazen als extra gang 12 euro

Gelieve bij reservatie uw menukeuze ,aantal personen per menu en aantal gangen te vermelden.

U kan beide menu’s kiezen met het hele tafelgezelschap. Er is geen a la carte optie, gerechten van de menu’s kunnen niet gewisseld worden tussen beide menu’s.

De gerechten in het menu staan vast, zoals aangegeven met ‘*’of’**’ en kunnen niet gekozen worden.

Wij serveren geen vegan keuken, gelieve restricties door te geven bij reservatie (enkel als deze te ingrijpend zijn voor het menu kan het zijn dat we deze moeten weigeren)

Graag wat meer info over mijn en mijn filosofie die vind je hier.