menu

Woensdag en donderdag: 3 en 4 gangen

Vrijdag en Zaterdag: 4 en 5 gangen

Zaterdagmiddag: 3 gangen

Menu Wit/Rood

Gepekelde schelvis/ haringkaviaar/ rode ui/ zure room/ haringkaviaar

Noordzeevis van de dag/ tomaat/ selder/ kappertjes/ jus Zeebrugse grijze garnalen *

Varkenswang/ stout/ pastinaak/ gepikkelde wortel**

Mechelse koekoek/ prei / geprakte aardappel/ dille

Cox appel/ granny smith

Menu 3 gangen/ Menu 4 gangen*/ Menu 5 gangen**: 45/58/69 euro pp

Menu Groen

Tartaar rode biet/ komijn / peterselie/ zure room

Boterraap/ pesto/ krokante kool *

Polenta/ groene kruiden/ boschampignon/ rode paprika/ bouillon **

Pompoen/ jus pastinaak/ ui/ zoete aardappel/savooi

Cox appel/ granny smith

Menu 3 gangen/ Menu 4 gangen*/ Menu 5 gangen**: 40/53/64 euro pp

4 Kazen ipv dessert 9 euro

4 kazen als extra gang 12 euro

Gelieve bij reservatie uw menukeuze ,aantal personen per menu en aantal gangen te vermelden.

U kan beide menu’s kiezen met het hele tafelgezelschap. Er is geen a la carte optie, gerechten van de menu’s kunnen niet gewisseld worden tussen beide menu’s.

De gerechten in het menu staan vast, zoals aangegeven met ‘*’of’**’ en kunnen niet gekozen worden.

Wij serveren geen vegan keuken, gelieve restricties door te geven bij reservatie (enkel als deze te ingrijpend zijn voor het menu kan het zijn dat we deze moeten weigeren)

Graag wat meer info over mijn en mijn filosofie die vind je hier.