50 fifty

Ervaringen zijn er om te delen
Bij 50 fifty kan u terecht om zorgeloos te genieten van 2 mooie seizoensgebonden sharing menu’s, een vis en vlees menu en een lacto ovo vegetarisch menu. Waar je bij een klassiek restaurant de gangen per persoon krijgt, komt bij ons elke gang in het midden van de tafel te staan. Wil je eens iets anders en laat je je graag verrassen kom dan zeker eens bij ons langs om onze jonge, frisse bistronomie keuken te proeven.

Geen witloof in de zomer
We volgen de seizoenen en passen dus ook onze gerechten aan naargelang het seizoen. Dit houdt ons scherp en zorgt ervoor dat er wekelijks nieuwe gerechten in de menu verwerkt worden.

Lokaal is cruciaal
We werken zowel met lokale producten als met lokale leveranciers. Een mooie seizoensgebonden bierkaart, een stukje Brasvar varken, asperges,… We mogen terecht fier zijn op onze producten en dit zetten we dan ook in de kijker.