covid-19

Belangerijke update: vanaf 25/7 dient u een mondmasker te dragen in horecazaken, behalve als u neerzit aan tafel.

Dit enkel op reservatie en met vooraf bepaalde menukeuze. (bij het reserveren kan u aanduiden welke menu u wenst) Gelieve zoals altijd eventuele allergieën en intoleranties door te geven bij de reservatie alsook het aantal personen per menukeuze. (als u met meer dan 2 personen komt eten tenzij iedereen dezelfde menu neemt)

Door het weghalen van enkele tafels zullen wij de gewenste afstand tussen de verschillende tafels in stand houden. Waar dit niet mogelijk is, bijvoorbeeld voor de looplijn naar de toilet, zullen er naast de tafels beschermingswanden worden geplaatst. Verder zullen er meerdere dispensers met ontsmettingsmiddel ter beschikking gesteld worden (aan de ingang/uitgang, toilet, betaalterminal,…)

Handdoeken zullen vervangen worden door tissues en de kraan wordt vervangen door een model met infrarood bediening zodat u ook daar geen contactpunten meer heeft.

CORONA RICHTLIJNEN OVERHEID HORECA VOOR GASTEN

  • Reserveer op voorhand je horecabezoek.
  • Mondmasker verplicht te dragen bij aankomst (tot u neerzit) en bij het verlaten van de tafel (bv om te betalen of het sanitair te bezoeken).
  • Beperk uw verplaatsingen in de horecazaak. Verplaats u enkel van en naar uw tafel en de toiletten.
  • Naar buiten gaan om te roken is niet toegestaan bij eet- en drankgelegenheden.
  • Houd 1,5 meter afstand van andere klanten, uitgezonderd de personen die deel uitmaken van je gezelschap.
  • Zorg steeds voor een goede handhygiëne door gebruik te maken van de aanwezige handgels of door je handen voldoende te wassen.
  • Gelieve elektronisch te betalen, het is echter nog mogelijk om bij ons cash te betalen.

Wij begrijpen dat deze maatregelen voor de nodige frustratie kunnen zorgen, maar aangezien wij deze opgelegd krijgen hopen wij op u begrip.

Verder wil ik iedereen bedanken die reeds een cadeaubon aankocht of een reservatie maakte!
Jullie zijn toppers!

Een ding is zeker wij staan te popelen om jullie terug te ontvangen!

Blijf veilig, blijf gezond.

Tot snel!